2014. október 3., péntek

Tizennegyedik - Érzelmek

Hali-hó!
Mivel nem vagyok suliban és hamarosan estig elnyúló programom lesz ezért gondoltam most hozom a részt, hogy el ne felejtsem. So itt van. Remélem tetszeni fog és kapok néhány véleményt :) xx Maya. Jó hétvégét!
Nashville, Tennesse
Nashville utcáin számtalan bárral, pubal esetleg kisebb kocsmákkal találkozik az ember. Mi épp az egyik Pub bejárata felé tartunk. Liam, Niall és Zayn elől röhögcsélnek valamin, míg én Lou-val beszélgetek. Ahogy belépünk a fülem meg csapj egy country szám Lou rám vigyorog és meglöki a csípőm sajátjával.
A fiúk elmennek italért, míg mi helyet foglalunk egy hátsó asztalnál. Szerencsére nincsenek sokan az ittlévőket is inkább törzsvendégeknek mondanám.
- Az italok – teszik le elénk a sörös korsókat és a feles poharakat.
- Ez csak négy vodka – nézek az épen helyet foglaló Zaynre.
- Lounak gyereke van, ő csak sört kap – vigyorog Niall. Nevetve veszem magamhoz az egyik töményt és egy koccintás után már le is húzom.
- Ez üt – fintorog Liam.                                                                                                              
- Aki nem bírja, a piát ne igyon – kacsintok rá és intek a mellettünk elhaladó pincér srácnak, hogy hozzon még hármat. – Most nem lehetsz dühös – fordulok Zayn felé, aki értetlenül bámul vissza rám. – Veled vagyok nem egy vadidegennel vagy Ashtonnal.
- Nem ihatsz többet. A pia miatt szemtelen leszel – böki meg az arcom durcásan lecsapom a kezét. Kiöltöm rá a nyelvem és szinte kiverem a srác kezéből a tálcát olyan gyorsan marok el két felest. Egyből lehúzom őket majd a harmadikat is felhajtom és nagyot kortyolok a sörömbe, míg körbe nézek.
- Azta az egy zenegép – pattanok fel – megyek, keresek valami jó számot – indulok el kissé inogva, de a fejem hamar kitisztul. 
A gépre támaszkodva ingatom a csípőm a mostani dal végére, míg keresek egy másikat. Két kar fonódik, a derekam köré a tetoválásai csak megerősítenek abban, hogy ő Zayn de ezt már az illat alapján tudtam.
- Mit válasszak? – kérdezem halkan még jobban az ölelésébe simulva.
- Pixi Lott-nak ez a száma jó – bök a Turn It Up feliratra.
- Nem tudtam, hogy Pixi rajongó vagy – kuncogok fel félig felé fordulva a fejemmel.
- Érted jobban rajongók – csókol a nyakamba, aminek hatására a pihe szőrök égnek állnak a tarkómon.
Miután elindítjuk, a zenét kénez fog és úgy vezet vissza a már kissé zsúfolt asztalunkhoz. Liam valahol a bár pultnál beszélget néhány taggal. Bemutatnak nekem valamilyen Franket, Deant, Chadliet és még jó pár embert, de nehezen tudok koncentrálni. Zayn keze időközben a vékonyka topom alá férkőzik és apró köröket ír le a csípőmre és a kevéske ital se segít az agyamnak.

Zayn egy pillanatra se enged, el még akkor se mikor leülünk. Ő egy sráccal beszélget, míg én Louval és Niallal. Valahol mindig hozzám ér hol a csupasz combomat simogatja, vagy a kezemet fogja, esetleg a derekamat karolja át és úgy nyom puszit az arcomra.
- Bocs ezt fel kell vennem. A barátnőm – hallom meg Zaynie partnerének a hangját. Ujjai kissé erősebben mélyednek bőrömbe így hívja fel magára a figyelmem. Niall egyik poénján nevetve fordulok felé, de ő azonnal lecsap rám. Olyan szenvedéllyel csókol, hogy az agyamat azonnal ellepi a köd. Mind két kezemmel a hajába túrok, míg ő egyik kezével a combomat markolva húzza lábam az övéire és a csípőmnél fogva még közelebb húz magához. Fogai alsó ajkam karcolják, mielőtt eltávolodna. Szájával nedves puszikat nyom nyakamra majd a fülem mögé.
- Hozok még italt – suttogja, aprót bólintok.
Felkönyököl az asztalra és kézfejemre támasztva ajkaim nézek az engem bámuló barátaimra.
- Most együtt vagytok? – tudakolja Niall majd a sörébe kortyolt.
- Nem tudom, mi van köztünk, de nem is érdekel. Csak élvezem – vonok vállat. A tekintetemmel őt keresem háttal áll nekünk épp Liammel beszélget és még pár sráccal.
- De aztán védekezzetek – kuncog fel Lou csúnyán nézek vissza rá.
- Itt is vagyok – ül vissza mellém Zayn és mindenki elé lerak egy korsó sört. Nagyot kortyolok a hideg italból, míg ő az ölébe húz. Ujjai szinte ösztönből felismerhetetlen alakzatokat rajzolnak, a lábamra a másik kezével a korsóját tartja, mellkasának dőlök és figyelem, ahogy Liam is csatlakozik hozzánk.
- Meleged van? – szegezi nekem a kérdést kaján vigyorral.
- Nem. Mert?
- Csak úgy kipirultál – von vállat szemtelenül. Dühösen vizslatom, de ő hamar túllép a dolgon és Niall felé fordul. Zayn tenyere az arcomra siklik így fordítja arcom maga felé.
- Ki jössz? – bök a hátsó ajtó felé. Szemöldök ráncolva nézem, ahogy a zsebében matat, majd felmutatja a cigis dobozt.
- Aham – nyomok csókot ajkaira és mér fel is állok.
Mélyen szívom magamba a friss levegőt, ami kicsit kitisztítja a fejem.

Derekam oldalasan a korlátnak támasztom. Ajkaim közé veszem a szálat és közelebb hajolok Zaynhez. Szemembe nézve gyújtja, meg mindkettőnk cigijét majd fújja ki a füstöt. Közelebb lép, de még így van köztünk egy felkarnyi távolság.

Csend egyikünk se szól egyedül a pubból kiszűrődő zene és beszélgetés ad némi zajt. Csak nézzük egymást. Figyelem a szemét, amit hosszú szempillái fátyolként takarnak el, telt rózsaszín ajkait, amik közé a nikotinos rudat szorítja majd annak füstjét irtó szexin kifújja.
Ujjai szorosan kulcsolódnak az enyéimre miközben az asztalunk felé vezet. Biccent néhány embernek majd hírtelen fékez le a társaságunk előtt.
- Mi lelépünk – közli egyszerűen és áthajol, az asztalon felkapja a bőrdzsekijét és egy intés után már húz is kifele. Míg a taxira várunk rám teríti a dzsekijét és átkarol. Szorosan a mellkasához húz, fejét nyakamba rejti. Meleg lehelete csiklandozza a bőröm, de az érzés hamar elmúlik, ahogy megérzem nyelvét. Egyik kezem tarkójára csúszik, míg másik kezemmel a bicepszét markolom. Halk sóhaj csúszik ki számon, ahogy szívni kezdi az érzékeny vékony bőrt.
Nem tudom, hogy a vágytól vagy a piától, de biztos, hogy lerészegedve kuncogok, ahogy a szoba ajtaját a kelleténél hangosabban csukja be. Ő nem sokat törődik vele már nyom is neki a keményfának.
Keze a toppom aljával babrál, ajkai enyémekre tapadnak. Nyelve azonnal át csusszan, a számba amint azok elnyílnak. Épp csak annyira szakad el tőlem, hogy levegye a felsőm és sajátját is. Hajába túrva húzom közelebb magamhoz, már ha ez lehetséges. Ujjai végig siklanak oldalamon le a combomon majd fel a gatyám széléhez. Fürgén gombolja ki a lila színű anyagot és húzza a le a cipzárt. Gyengéden mellkason taszítom, meglepődve pislog rám. Alsó ajkam beharapva fojtom el feltörni készülő nevetésem ábrázatát látva. Olyan ártatlanul mégis vágyakozva mélyed tekintete enyémbe, hogy szerintem nem élné túl, ha azt mondanám, álljunk le. Milyen szerencse, hogy eszem ágában sincs ilyet kiejteni a számon. Direkt nem nézek rá, ahogy közelebb lépek. Körmeim végig húzom mellkasától kezdve le a kockás hasán át csípő csontjáig. Szinte alig érek hozzá a puha bőrhöz, de ő máris felmordul és utánam kap, de még időben húzódom háttrébb.
- A-a. Nem szabad – ingatom fejem. Kezei tehetetlenül esnek vissza a teste mellé. Újra elé lépek. Lassan ügyelve, hogy minél többször érjek kezdetleges merevedéséhez gombolom ki a gatyáját.   
- Lin – nyögte. – Ne őrjíts meg! – mordul fel hangosan.
Derekamnál fogva magához húz. Ölébe kapva csókol, meg ujjai hajamba vándorolnak. Gyengéden rak az ágyra ajkai mégis hevesek. Nem távolodik el még akkor se mikor gatyámat húzza le rólam. Végül elhajol magát is megszabadítja a felesleges darabtól és már felettem is van.
A melltartóm kapcsa nem jelent neki akadályt a csipkés anyag halk puffanással jelzi földet ért. Nedves csíkot húz nyelvével halmaim közé. Sóhajtva tűröm minden egyes érintését. A fejemet megemelve nyögök fel, ahogy ujjai gyengéden hozzám érnek.
Küszködve a levegővel és az érzéseimmel simítok végig hátán. Tenyerem alsója alá kalandozik, megmarkolom, a fenekét mire játékosan nyakamba morog. Lesimítom róla az anyagot és mire végzek, eszmélek rá, hogy az egyik kedvenc bugyim cafatokban hever a földön.
- Veszel egy újat – bökök a mellkasára.
- Akár egy egész boltot kapsz, de most érezni akarlak – néz mélyen a szemembe.
Körmeim hátába vájom, egyszerre nyögünk fel, ahogy belém csúszik. Lassú tempót vesz, miközben puszikkal borítja be arcomat és oldalam simogatja egyik kezével.
- Ah – csúszik kis a számon a kelleténél hangosabban, ahogy teljesen hosszát magamban érzem.
- Lin – suttogja elsimítva egy tincset arcomból. – Szeretném, ha nem ez lenne az utolsó szeretkezésünk – gyengéd csókot nyom ajkaimra majd újra szemeimbe néz. A szívem hatalmasat dobban. Melegség járja át a testem és mosoly kúszik arcomra.
- Hát reméltem is, hogy ezt mondod, mert többet nem szabadulsz tőlem – tarkójánál fogva közelebb húzom. Ráérősen csókolom, kiélvezve minden pillanatot miközben átadom magam a mennyi érzésnek ő utána.
- Szeretlek – suttogja.
Kapásból közölném vele az igazat, hogy én is, de…. érzem, hogy ő már nem a régi szeretlek, kifejezést használja. De én nem vagyok ennyire biztos a dolgomban. Vajon én szerelmes vagyok belé? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése