2014. november 29., szombat

II. Évad - Információk

Szép estét, drágáim!

Gondolom a címből sikerült leszűrni néhány dolgot. Szóval igen... összegyűjtöttem minden erőmet és meg van a tökéletes alap is a második évadnak. Így az X-Faktor nézése közben egy ismertetőt is sikerült összehoznom e mellett a blogot is. 
Nincs fent még sok minden csak az említett ismertető néhány szereplőkép (bővülni fog) egy első évados oldal - amit itt is megtekinthettek csak második oldalban. 
Na igen és így le is szűrhettétek, hogy az elkövetkezendő részek nem ezen a blogon lesznek olvashatók. Külön blogot hoztam neki létre. 
Remélem tetszeni fog a történet és velem tartotok. A fejezetek érkezését nem tudom időhöz kötni.... szeretnék előre jó néhány részt megírni szóval a hivatalos nyitás képlékeny, de a blog már megtekinthető. 

6 megjegyzés:

  1. Csak én nem tudom megnézni?
    Azt irja csak meghívott felhasználok olvashatják! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vivien!
      Azért nem tudod megnézni a blogot mert nincs rajta semmi. Sajnos nem jött (még) össze ez a második évad. Bár nem mondok le róla, de fogalmam sincs mikor lesz és hogyan.... Sajnálom xx Maya

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Emese, drága!
      Sajnálatos módon neked is ugyan azt tudom csak mondani, mint Viviennek. Nem tudom lesz e és ha igen mikor második évad....
      Ne haragudj xx Maya

      Törlés
  3. Értem, azért várni fogok ;)
    Ha lesz alkalmad kérlek szólj, mert érdekelne.
    Xx~Emy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen szólók. Ki fog kerülni ide is :D

      Törlés